Om oss

Reklam är någonting som man kan tyckas se vart man än befinner sig. Ute på stan, på TV’n, på sociala medier och på många andra platser. Även om man inte vill låta sig själv påverkas av reklam så blir man nästan alltid det, och detta är därför reklam är så viktigt att veta mer om. Just för att det finns överallt och för att det påverkar en mer än vad man tror.

Att veta mer om reklam är någonting som alla behöver göra. Visste du exempelvis att det produktplacering gör att man ofta vill ha det som huvudkaraktären i en film vill ha? Eller vet du om exakt vad för reklam man inte får lov att göra? Kanske kan det vara intressant för dig att veta mer om reklamens historia och hur det har utvecklats genom tiderna?

Alla dessa saker som är listade ovan är väldigt nödvändiga för just dig att veta, just för att du hela tiden påverkas av allt detta. Kanske kommer du själv i framtiden att bli drabbad av en så kallad vilseledande marknadsföring, och då gäller det att veta vad detta är och vad man kan göra åt det. Att läsa igenom artiklarna på denna sida kommer garanterat att vara en trevlig men framförallt otroligt nödvändig läsning för dig som läsare, och du kommer att bli berikad med kunskap som du kommer att ha mycket nytta av genom hela ditt liv. För kom ihåg – reklam världen över påverkar dig mer än du tror och mer än du vill erkänna.